Verica Blaško trajna šminka
Beauty, Belgrade, lepota, Lifestyle, makeup, recenzija, Srpski

Verica Blaško trajna šminka – ne nasedajte na ovu prevaru

 

U subotu mi je bila zakazana trajna šminka kod Verice Blaško tj. trajni senčeni ajlajner kod insta-čuvene Verice.

Trajni ajlajner Verica Blaško

Trajni ajlajner Verica Blaško

Iako svaki dan nosim ajlajner, godinama sam se premišljala, jer mi je kozmetičarka pričala da tretman kod dotične boli kao sam djavo, toliko da nije bila u stanju da se vrati na korekciju.

Ali ipak, Verica Blaško trajna šminka traži modele za male ili nikakve pare, tako da se odlučih da probam ako mi termin bude odgovarao zbog posla. Termin je zakazan u 10 ujutru u subotu, i kada sam pitala koliko traje rekoše mi oko 4 sata (?!) što znači da ne bih stigla u normalnu popodnevnu smenu u 14, pa sam zamolila i da mi pomere radno vreme.

Verica je takodje naglasila da ne želi modele sa trepavicama, tako da sam morala i da bacim nadogradnju, koja znate i same koliko košta.

Prepiska sa salonom ili ko je već zadužen za njihov jadni i neprofesionalno odradjeni profil je tek priča za sebe. Osoba (koja sam kasnije shvatila da je muško) niti zna o nešto o tretmanima niti je interesuje da piše, uglavnom i ako dobijem odgovor, dobijem do tri reči

Već tu ja vidim da nešto neće biti u redu, ali je osoba zahtevala da uplatim 2000 na njihov račun koje će mi kasnije biti vraćene posle tretmana, jer tretman rade priučeni praktikanti čuvene akademije Blaško. Ja uredno uzmem uplatnicu, sačekam red u pošti, uplatim, pošaljem na Veričin profil – naravno, niko ne odgovara, jer zaboga zašto bi.

Zatim iznudim odgovor na pitanje da li je sve u redu. Sve ok, Verica Blaško šalje poruku dva dana unapred da JA potvrdim.

Verica Blaško salon

Verica Blaško trajna šminka

Ustanem u subotu u 8, posao su mi hvala bogu otkazali, i pojavim se na dogovorenom mestu koje btw. nema nikakvih naznaka salona niti bilo kakvog biznisa (od koga se to kriju? :).

Zovem telefonom da vidim gde sam i šta sam kad mi otvori neki nadrndani klinac u trenerci kome bih recimo dala da kosi travu na fudbalskom terenu i dodaje loptu, ali nikako da vodi salon lepote i instagram account. Verovatno je dečko rodjak nekoga iz salona pa ajde i mali da bude od neke koristi, instagram je i ovako sranje kad se ima para za reklamu i ovaca za šišanje.

Verica Blaško iskustva

Stižemo konačno i do poente. Ja sedim 20 minuta, niko mi se ne obraća, stariji muškarac koji je nekom nesrećom završio tu pita da li hoću kafu – a ne, ti si model, mož da dobiješ samo vodu :))

Sa žaljenjem u očima mi konačno kaže da je došlo do nesporazuma jer je NEKA devojka otkazala i da imam dve “opcije” – da mi vrate novac ili da otkažemo za decembar kad Verica bude radila.

U tom trenutku za Vericu Blaško nisam htela da čujem, uzeli ste mi novac, probudili me u 8 vikendom, iscimali u grad, pomerili posao, skinuli nadogradnju – zašto? Šta ja imam od vašeg izvinjenja? Nikad mi se u životu to nije desilo.

Rekoh da bi novac svakako morali da mi vrate i da je došlo do tretmana, tako da očekujem neku drugu kompenzaciju, npr. pošten salon bi mi ponudio neku uslugu besplatno. Gospodin je izignorisao tu opasku i došlo je do toga da sam ih nazvala raznim imenima, posebno momka koji vodi instagram, a ni on se nije ustezao da mi uzvrati uvredu.

Tu Verica kao ipak iskusna salonašica vidi da je vrag odneo šalu i dodje da smiri situaciju i da mi kaže da će mi u decembru lično ona raditi, a sad rade učenice gospodjama sa spuštenim kapcima.

Ja rekoh u redu, hvala što se trudite da objasnite, sve najbolje. Još su mi obećali da će mi vratiti pare odmah i javiti termine do 14h jer sam ja rekla da nemam vremena uvek jer radim vikendom i po smenama.

14 sati je došlo, nema ni uplate ni termina, tako da sam morala da ih podsetim za novac, a zatm i za termine koje mi do danas nisu javili.

Poenta ove priče nije propušteni kozmetički tretman, već nepoštovanje klijenata kao i lažni uspeh raznih prevaranata na instagramu koji ti bukvalno mažu oči.

Verica Blaško kozmetičar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *