Langhaarmädchen šampon i regenerator recenzija
collaboration, hair, Srpski, Uncategorized

Langhaarmädchen šampon i regenerator recenzija

Ako ste skoro razgledali proizvode za kosu u DM-u sigurno su vam privukla pažnju šarena pakovanja brenda Langhaarmädchen. Ja sam imala zadovoljstvo da ih isprobam, tako da je danas na redu Langhaarmädchen šampon i regenerator recenzija.

U pitanju je kolekcija za posvetljenu i prirodno plavu kosu Angel blond (moja kosa jeste trenutno roze ali pre toga je naravno posvetljena). Pored toga, ovaj brend ima liniju za regeneraciju, volumen, i srebrnu kolekciju za plavu kosu.

Zanimljivosti

Langhaarmädchen šampon i regenerator recenzija

Brend su osmislile dve influenserke iz Australije, Mona i Julia, a ime brenda znači dugokosa devojka na nemačkom. Mona je vizionar celog projekta, a pre toga je radila kao šminkerka i frizerka za brendove kao što su Valentino i Louis Vuitton.

Ovo je takodje prvi start-up brend koji DM ekskluzivno prodaje.

Ideje za koje se brend zalaže su: biti prirodno lepa, iskazati svoju ličnost, biti zahvalna i slaviti život, i zauvek ostati dete u duši!

Langhaarmädchen recenzija

Langhaarmädchen šampon za plavu kosu

Prvo da kažem nešto o mojoj kosi. Imam suvu i oštećenu kosu (što možete da pretpostavite ne osnovu činjenice koliko često menjam boje). Kosa mi se toliko kidala od blajhanja da sam morala da je nadogradim. Kada je operem izgleda naelektrisano i leti na sve strane. Dakle, ukrotiti moju suvu kosu nije lako, posebno u letnjim danima kad je pretoplo.

Moj prvi utisak, osim predivnog pakovanja, je da ovi proizvodi imaju prelep cvetni miris! Što se efekta tiče, primetila sam da mi je kosa gladja još dok je bila mokra.

Šampon nije previše gust i lepo peni. Cena Langhaarmädchen šampona je od 300 ml je 679 din.

Langhaarmädchen šampon angel blond

Langhaarmädchen regrator za plavu kosu

Regenerator je naravno gušći od šampona. Držala sam ga oko 5 minuta. Posle nisam koristila pakovanje. Cena  Langhaarmädchen regeneratora od 250 ml je takodje 679 din. Oba proizvoda su sa monoj uljem i ekstraktom Ylang-Ylanga, i sa Ela-Plex tehnologijom, koja čini kosu manje lomljivom. Takodje imaju anti-friz efekat, što i sama mogu da potvrdim. 🙂

Langhaarmädchen šampon i regenerator

Da li ovi proizvodi pomažu oporavku plave farbane kose ne mogu još uvek da zaključim jer nije prošlo dovoljno vremena, ali posle par korišćenja mogu da tvrdim da mi je kosa mnogo gladja i mirnija, samim tim i lakša za feniranje i peglanje.

Langhaarmädchen šampon i regenerator utisci

 

Kako vam se dopadaju ovi proizvodi? Da li biste ih probali?

Ja sam vrlo zadovoljna i definitivno ću nastaviti da ih koristim!

You may also like...

4 Comments

 1. Ma ti si nestvarna devojko ! <3
  Fotke fenomenalne !
  Volim ta lepa pakovanja proizvoda 🙂 :-*

  1. glitterxgotha says:

   Oh hvala draga! <3 I ja volim!

 2. Najvise volim kad kvalitetan proizvod ima predobro pakovanje. Dobitna kombinacija !

  1. glitterxgotha says:

   Slazem se! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *