recenzija, restoran, Srpski

Hari’s Creperie Beograd recenzija

Zdravo svima, evo jednog neuobicajenog posta za mene – u pitanju je Hari’s Creperie Beograd recenzija, koju sam delimicno napisala na mom Instagramu, ali sam shvatila da sam se prilicno raspisala, pa rekoh zasto da ne bude ovo moj prvi post na srpskom.

Hari's Creperie Beograd recenzija

Oduvek sam zelela da pisem o tako nekim famoznim mestima u Beogradu, medjutim nije imalo smisla na engleskom, tako da mi je drago da cu ispuniti i tu moju ambiciju, da kazem. 😀

Hari’s Creperie Beograd recenzija

Dakle, bila sam pre neki dan u Hari’s Creperie sa drugaricom, ponela aparat i sve ostalo da fotografisem poslastice i enterijer, mozda i snimim video, prekrsila dijetu, jer ne jedem slatko, sve zato sto sam videla i cula sjajne stvari o ovom mestu.

Medjutim, verujte da nisam imala sta zanimljivo da snimim za vas – enterijer osrednji, osoblje prilicno neraspolozeno za bilo kakvo usluzivanje, a hrana – pa, vidite i sami na slici.

Hari's Creperie Beograd recenzija

Mesto je premalo, tako da se nismo nesto bogzna kako islikale (sem ovih par slika i selfija koje je Sanja uhvatila svojim telefonom), meni je ogroman. Ima inace i bastica napolju da se sedne.

Hari's Creperie Beograd

Ja sam uzela palacinku sa oreom i belom cokoladom, i jos tu treba da ide i banana, medjutim rekla sam da je izostave. Iako sam izostavila sastojak, sigurna sam da su mogli da nadju kreativniji nacin serviranja od OVOGA – pola orea i list nane?! Mozda sam neinformisana, ali ne znam stvarno sta trazi nana u celoj ovoj kombinaciji, mada sigurna sam da malo slaga u spreju nikog nije osiromasilo.

 

Sto se sejka tice – u pitanju je isto oreo-jagoda sejk, s tim sto jagodu nisu trenutno imali pa je zamenjena malinom, blago receno cudna kombinacija. Ukus nista posebno (nije bio dovoljno sladak, mozda jer nisam dodala secer). Jedino je bela cokolada bila stvarno lepa, nije beli eurokrem, kao sto je na mnogim mestima, ali imajte u vidu da je palacinka skoro 400 dinara. Ovo zadovoljstvo je kostalo 700 dinara inace.

Zakljucak

Za vafle sam videla da su lepse ukraseni, ali ja sam se odlucila za palacinku jer je veca. U svakom slucaju svi proizvodi bi trebalo da ostanu dosledni kvalitetu i ceni, sto ovde nazalost nije slucaj.

Dakle, Hari’s Creperie Beograd recenzija ocena: .⭐️⭐️

Da li ste vi posetili ovo mesto? Pisite mi vasa iskustva!

Beograd recenzija outfit

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *