Affordable alternative fashion blog

O meni – modna bajka

Vaša modna bajka počinje danas

Ako zelite da se uklopite u masu – ovo nije stranica za vas.

Želite da odećom istaknete vašu jedinstvenost? Tražite majice, haljine, pantalone i nakit koji će naglasiti vašu kreativnost? Pitate se koja frizura najbolje naglašava vašu lepotu i koji su savršeni nokti za vas? Ne brinite na pravom ste mestu.

Ne samo da ćete lako i brzo pronaći vaš savršeni look, već i otkriti gde da pronađete sve što vam treba i to po najboljim cenama.

Biti princeza nije samo šminka – to je životni stil

Moda ne mora da kosta, stil se ne kupuje novcem i to svi znamo. Potrebno je samo dobro da se zagledate u sebe i shvatite ko ste – prave princeze koje zaslužuju da žive svoju bajku. Možda to, do sada niste shvatile, ali uz malo pomoći, poput trnove Ružice, probudićete se iz sna i zablistati svojim najlepšim svetlom.

Svaka od vas je princeza za sebe. Jedinstvena i osobenog stila. Na ovom blogu pronaci cete onaj koji je stvoren baš za vas. Saznacete gde da kupite najoriginalnije stvari, gde su posebni popusti i akcije i kako da, za minimalno novca, budete maksimalna lepotica.

Proći ćemo i kroz proces online kupovine na razlicitim sajtovima tako da ćete moći da proširite vaš izbor, dodatno uštedite i izgledate wow.

Kroz blog ćete zato proputovati zanimljive destinacije za prave dame, biti u toku sa aktuelnim dešavanjima iz sveta mode i kozmetike i saznati koji su najbolji frizerski i kozmetički saloni koji mogu ispuniti sve vaše snove.

Sve što znam vama je na usluzi

Zavrsila sam trgovinski menadzment I marketing na ekonomskom fakultetu, ali

Moje najvece ljubavi su moda i online marketing. Spojila sam ih radeći za  RebelsMarket – najvecu prodavnicu alternativne mode na svetu. Zahvaljujuci poslu iz prve ruke upoznala sam svet prodaje odece, sarađujem sa modnim i stilskim influenserima i posećujem muzičke festivale. Sva moja znanja i stečena iskustva želim da podelim sa vama i budem u službi ostvarenja vaše jedinstvenosti.

Pratite me na Instagramu i Facebooku jer tu objavljujem najsvežije novosti o sniženjima sa ograničenim trajanjem i aktuelnim dešavanjima koja vam garantuju sjajan provod. A za nove update o modi, bacite pogled i na moj YouTube kanal gde 2 puta nedeljno postavljam novi sadržaj, a uvek možete da me kontaktirate za bilo kakvu pomoć ili savet.

Uživajte, pronađite nešto inspirativno i interesantno za vašu modnu bajku  i budite princeze kakve jeste i zaslužujete da budete.

Vaša

Lady Nancy

Glam Rock princeza

Kontakt: ladynancygrs@gmail.com