Praznična Instagramična mesta u Beogradu
Uncategorized

Praznična Instagramična mesta u Beogradu

Posle dugo vremena konačno pravi blog post. Rešila sam da nabrojim i napišem moje iskreno mišljenje na temu Instagramična mesta u Beogradu. Možda u ovom trenutku nisu od neke koristi, ali čekala sam da završim sa fotkanjem. Biće svakako od koristi za sledeću godinu.

Instagramična mesta u Beogradu

  1. Kafe-kafe Bistro

Nalazi se u centru Zemuna. Pored ovog kafića smo samo prošli da se slikamo, ali deluje simpatično.

Instagramična mesta u Beogradu

 

2. Vukov Božićni kutak

Veliko razočarenje. Čim smo svratile saopšteno nam je da unutra nema zadržavanja, možemo samo da se slikamo, iako su napolju bile stolice. Uzeli smo sladoled i pitu od jabuke za koju nismo dobili ni kašičicu. Ne znam kako treba da jedem  pitu sa sladoledom s nogu?!

 

3. Starogradska zima

Ovde nažalost ništa od kioska nije radilo. Sve u svemu, prijatno iznenadjenje jer je predvidjeno kao još jedan mali Božićni market pored onog na Trgu.

4. Cafeteria Gardoš

Još  jedno mesto u koje nismo uspeli da udjemo jer ne radi ponedeljkom, a to na Instagramu nigde ne piše.

 

 

5. Pasteli Cake

Ovde smo samo svratile usput da kupimo ovog velikog medenjaka, koji uopšte nije jeftin. Mesto je slatko ali unutra uglavnom nema zadržavanja jer je mali prostor.

 

6. Ruski Car

U Ruskom caru nikad nisam bila, svratili smo samo da se fotkamo napolju na putu za Obilićev venac.

 

 

7. Velika Skadarlija

Ovde smo pojeli tart sa višnjom koji nije bio loš. Usluga je očajna, a mesto unutra uopšte nije okićeno prelepo kao spolja.

8. Restoran Platani Zemunski kej

Ovde smo svratili i pojeli palačinke sa Nutellom i čaj s rumom. Palačinke su nažalost bile hladne. Ambijent je lep, unutra ima velika jelka pored koje možete da se slikate.

 

Iako na mnoga od ovih mesta nisam svraćala, nadam se da sam vam dala uvid gde biste mogli samo da se slikate, i šta da očekujete na pojedinim mestima ako odlučite da udjete.

Pin it!

Praznična Instagramična mesta u Beogradu

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *