Hijaluronski fileri usne - moje iskustvo
Advice, Beauty, Belgrade, Srpski, Uncategorized

Hijaluronski fileri usne – moje iskustvo

Mnogi su me pitali šta sam i gde radila sa usnama i zašto kad sam ih već imala. Hijaluron je kao što znate sastavni deo organizma, kao i mnogih krema koje se mažu posle 25-te godine, da bi koža održala vlažnost i blistav izgled.
Isto to se postiže i sa filerima samo trajnije, usne postaju punije, blistavije i svežije, i malo dobiju na volumenu (osim ako preterate naravno).

Hijaluronski fileri usne

Hijaluronski fileri usne – moje iskustvo

Ja sam u salonu @divinebeautyloungebg , pošto sam već imala volumen samo dodala 2 ml da osvežim izgled usana, što bih svakom preporučila, mada i 1ml može da napravi značajnu razliku ako ste prirodno imali tanke usne.
Većina me je pitala da li sam radila donju usnu. Zapravo ne, samo 0.5 ml je otišlo u donju, a 1.5ml u gornju usnu. Dakle, donja mi je prirodno takva, tako da smo dopunili gornju da budu proporcionalne.

Da li boli? Iskreno da, ali to je bukvalno 5 uboda iglom! Znači za pet minuta gotovo! Suze su prirodan refleks kad zabodete iglu u gornju usnu i to vam je sigurno zubar rekao. Iskreno, za mene bol nikad nije bio faktor u odlučivanju, jer proces traje 5 minuta, a efekat godinu i po dana. Koliko će efekat trajati zavisi od toga koji fileri se koriste i od toga koliko tečnosti unosite, jer hijaluron ipak znači hidrataciju. Takode su mi rekli da izbegavam Red Bull i slična energetska pića, verovatno zato što dehidriraju, mada nisam sigurna koliko ću toga biti u stanju da se pridržavam.Posle godinu i po dana će se i dalje videti efekti, ali moraćete na korekciju.

U salonu koriste najbolji filer Juvederm, tako da vam od srca preporučujem da svratite u @divinebeautyloungebg i učinite nešto lepo za sebe i naglasite prirodnu lepotu, u bilo kojim godinama!🎀

Hijaluronski fileri

P.S. pogledajte i presladak enterijer salona, prava oaza lepote 🌸

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *