alternative fashion, collaboration, ootd, outfit, putovanja, retro, review, shopping, Srpski, vintage

Spring is in the air – Trying On Vintage Dresses in DressLily – DressLily Vintage Haljine

Vintage haljine i beretka su iz nove @dresslily #vintage kolekcije, koju možete da pogledate ovde.

 

Kapica je savršena (ako se ne vidi lepo na slici ima i mrežicu), a haljina mi je nažalost opet prevelika, tako da je ova porudžbina hit & miss. Ko mi je kriv kad posle 4 godine online shoppinga ne umem da se izmerim ( očigledno su mi se mere promenile).

DressLily Vintage Haljine

Što se same haljine tiče, odradjena je odlično, materijal je pamuk, i to onaj deblji, vrlo kvalitetan! ❤️

Vintage Haljine
Uz kupon kod DLSpring dobijate 20% popusta, tako da iskoristite priliku da se častite novom haljinom za proleće!💕💕 Možete da ga iskoristite ovde. 20% OFF with coupon Kod: DLSPRING

Treća stvar koju sam naručila sa @dresslily sajta i koja je nažalost takodje velika je ovaj korset.
Nažalost moram da ga nosim sa suknjom sa jako visokim uskim pojasom, da bi izgledalo da makar imam struk, jer korset koji je prevelik je praktično beskoristan.
Opet je krivo moje merenje, upravo zbog toga sam se i plašila da uzimam korset preko neta, posebno overbust. Nisam nikako želela da bude premali i da se “preliva”, ali prevelik ispade još gori problem, jer je glavna funkcija korseta da zategne figuru 😄
Što se dizajna tiče, odradjen je sasvim fino, sa karnerima na grudima i tri satenske mašne, i da, ovo su njegovi halteri, ali su removable, što znači da možete da ih otkačite i zakačite kad vam trebaju.

Poslednja stvar koju sam uzela je ova cvetna haljina, koja je doduše trebalo da bude za svaki dan, ali ima preveliki dekolte za moj ukus, tako da može da se nosi sa nekom majičicom ispod.

Cveće nije baš moj omiljeni dezen, ali podloga je crna pa je ok, a i htela sam da isprobam nešto novo. Materijal je sintetika, ali zaista savršeno stoji i izgleda, ovog puta sam  pogodila veličinu!

 

Znaci pogodak 50-50, ali biće bolje sledeći put nadam se! Koji vam se od ovih komada najviše dopada?

Inače slike su nastale u Luganu, i na prelepom jezeru Komo!

karirana halina
20% OFF with coupon Kod: DLSPRING

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *