Killstar sajt - utisci i saveti
alternative fashion, Srpski, Uncategorized

Killstar sajt – utisci i saveti

Konačno da vam napišem nešto i o ovom outfitu, iako sam već pričala na storiju 😄

Moram da priznam da Killstar nije oduvek bio baš moj omiljeni gotik brend, ali pratim njihov newsletter, i u poslednje vreme mi se dopada ponuda, imaju sve veća sniženja i sve bolji dizajn, ako mene pitate. Paket stigne i za sva-tri dana ako ga ne zadrže na carini.Uglavnom isplati se pogledati s vremena na vreme.

Haljina i tašna su naručene sa @killstarco britanskog sajta, jer je to povoljnija opcija za nas od američkog, i obe su bile po 19£ (snižene 50%)!

Killstar sajt – utisci i saveti

Poštarina je jako povoljna, što me je lepo iznenadilo, i bila je oko 7£ bez praćenja pošiljke, što znači da će vam paket stići, ali ne znate kada 😀 Ova opcija medjutim mislim da nije dostupna za veće vrednosti paketa. Uglavnom, standardna poštarina kreće od oko 10£ pa naviše i zavisi naravno od težine paketa.

Uglavnom ceo iznos je bio €51.51, što znači da paket podleže carinjenju. Carina me je izašla oko 10€, dakle oko €60 ukupno za dve Killstar stvari, nije loše 🖤

Haljina je još lepša uživo, ja sam uzela veličinu XL iako nije bilo potrebe, iz mog iskustva Killstar haljine su uglavnom komotnije, tako da odgovaraju i plus size devojkama. Na roze pliš je našivena crna čipka sa srcima, i da, velikim pentagramom, plus na sve to ide bela kragna – znate da ja volim mnogo detalja, a ova pastel goth haljinica ima sve što treba na jednom mestu.

Tašnica je prelepa, u obliku crne školjke, takodje sa pentagramom, ali pošto je PVC nije preterano prostrana, tako da moraćete baš da se potrudite da ugurate nešto u nju.

Ove fotografije su nastale na krovu @courtyardbelgrade hotela, od strane sjajnog @instagrumil -a 😃

Šta vam se najviše svidelo od stvari?
Da li ste naručivali nešto sa britanskih sajtova?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *