Presoterapija i Maderoterapija Beograd
Beauty, lepota, Srpski, Uncategorized

Presoterapija i Maderoterapija Beograd

Presoterapija i maderoterapija Beograd — gde ih naći i kakva su moja iskustva

Možda se sećate da sam letos išla uporedo na preso- i maderoterapiju u TM Studio za masazu na Banovom brdu i da sam bila prezadovoljna. Dobra vest je da u oktobru opet imate 20% popusta na sve tretmane za mršavljenje, a to podrazumeva maderoterapiju, anticelullt masažu, presoterapiju, toplu akwaterru, vakum slim, ultrazvučno uklanjanje celulita body wrap i piling. Akcija traje do 6tog oktobra, tako da pozurite!

Presoterapija i maderoterapija Beograd

Možda ste primetili da sve češće nosim crop topove i pokazujem struk, što nikad ranije nisam radila. Osim što sam letos počela da treniram opet, masaže su mi mnooogo pomogle! Naravno da mesec dana teretane nije dovoljno za rezultate, ali mesec dana masaža jeste! 😌

Ja sam konkretno išla na 10 maderoterapija stomaka, plus presoterapije. Trebalo bi da se radi 5+5, ali smo mi svaki put kombinovale oba – 15 minuta masaže + body wrap + 40 minuta presoterapije! U svakom slučaju devojke su preljubazne i preporučiće vam kombinaciju koja je najbolja za vaš problem. 💖

Maderoterapija je masaža oklagijama protiv celulita, a presoterapija je opuštajuća mehanička limfna drenaža za sve delove tela istovremeno i pomaže u oslobadjanju viška tečnosti i toksina! 🌸 U kombinaciji sa fizičkom aktivnošću, smanjenim unosom začinjene hrane i soli, kao i naravno dva litra vode dnevno (sa malo limuna i djumbira), cellulit provereno odlazi u zaborav! Ja od letos redovno dobijam komplimente za liniju!

Ne zaboravite da prestankom leta ne treba da prestane i briga o telu, naprotiv, što se redovnije starate o telu, to će vam biti lakše kada dodje toplije vreme, jer briga o izgledu i o zdravlju nije jednokratna kampanja, već životni stil!

Jedite ono što vam prija, ne preterujte ni sa čim (a telo će vas obavestiti na neki način sigurno kad preterate), idite u teretanu, a masaže su divan užitak za duh i telo koji ubrzava ceo process mršavljenja!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *