alternative fashion, event, hair, Srpski, style, Uncategorized

DM Srbija Extreme Beauty Event

Kada su me pozvali na DM Srbija event bila sam oduševljena! DM je moja omiljena drogerija, i uopšte jedna od omiljenih prodavnica (i najbliža prodavnica mojoj kući u Beogradu srećom).

DM Srbija event

Drugi razlog mog oduševljenja je zato što je tema eventa baš u skladu s mojom ličnošću i stilom – Be unique, not perfect! Nikad nisam bila savršena niti sam pokušavala to da budem. Ono što je sigurno je da sam ja 100% ja, jedinstvena i svoja!

Svidela mi se ideja da se Beogradu i Srbiji predstave drugačiji influenseri koje ne vidjamo svaki dan. Pored Instagramera i blogera, bilo je izabrano i pet najkreativnijih pratilaca sa Instagrama koji su dobili makeover, kao i još 30 fanova.

Sam event je održan u klubu Bank u beogradskoj Beton hali, a obeležili  su ga dobro raspoloženje, muzika, piće i šarene kose! Gosti su imali priliku da eksperimentišu sa Make Up lookom uz pomoć profesionalnih šminkera i frizera,  DM Trend It Up proizvoda, kao i kratkotrajnih L’Oreal Colorista sprej farbi (L’Oreal je takodje bio jedan od organizatora ovog dogadjaja).

Imam osećaj da nikad nisam videla toliko šarenih kosa na jednom mestu! U skladu sa sloganom Budite jedinstveni a ne savršeni bilo je raznih odevnih kombinacija, od farmerki do dugih večernjih haljina. Svako je pokazao svoju jedinstvenost na pravi način.

Što se mene tiče, ja sam za ovu priliku, a i za moj rodjendan, vratila moju omiljenu boju kose – pink! Moram da priznam da mi je nedostajala šarena kosa. Odabrala sam crno-belu midi haljinu retro kroja. Ni previše casual – ni previše ozbiljno, baš onako po mojoj meri, jer takva sam i sama.

Pored pića, gosti su mogli i da se posluže DM Bio proizvodima zdrave hrane. Pri odlasku su uručeni i poklon paketići, sa DM Balea, Sun Dance i Maybelline proizvoidima!

U svakom slučaju veoma prijatno društvo i veče za pamćenje!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *