Nije me bilo neko vreme, a danas su na redu Edisan Pastry Shop utisci i saveti i jedan outfit post.

Outfit detalji:

Metallica majica: Bershka

Sako na pruge: Mexx

Šal sa šljokicama: Pimkie

Pantalone: Tally Weijl

Čizmice sa zvezdicama: Primark

Pričali smo već o tome, ali mislim da ovaj outfit ipak najbolje opisuje moj stil. Najčešće nosim crnu majicu i skinny jeans, ali volim da dodam glamurozne detalje da mi svakodnevni look ne bi bio monoton i dosadan.

U ovom slučaju sam dodala zvezdaste čizmice (trenutno omiljena obuća jer su jako udobne), šal sa šljokicama, čoker sa cirkonima i belu potkošulju (obožavam crno-belo kontrast).

Da se ja pitam, stalno bih nosila ovaj androgeni look, ali ipak mislim da mojoj gradji više pristaju haljine i ženstveniji krojevi.

 

Edisan Pastry Shop utisci i saveti

Posle slikanja u prazničnom Delta Cityju, zvršile smo shopping oko 21h i krenule u grad. Ne biste verovali koliko poslastičarnica radi samo do 22h, tako da nam je jedini izbor bio Edisan na Trgu Republike. Osim lokacije, prednost mu je i relativno duže radno vreme, do 23.30.

Medjutim, kako smo relativno kasno stigle, nije moglo a da se ne primeti kako je konobar vidno nestrpljiv, prilično nas je požurivao (posebno kad je trebalo da se naplati, naravno).

Ambijent je predivan kao i slike za Instagram, ali da li je vredno tih para?

Drugarica je uzela Pistaći kolač, za koji je rekla da je bezukusan. Moj Raspberry kolač je bio prilično ukusan. Limunana je bila OK.

Jednostavno ne mislim da je renoviranje lokala u trendy belu boju i promocija na Instagramu dovoljna da opravda cenu od oko 400 dinara po kolaču. U mom prošlom postu ste mogli da vidite kroasan koji košta oko 250 dinara, i bio je hladan i blago rečeno nije bio baš svež.

Dakle, neljubazno osoblje i osrednji kvalitet hrane na odličnoj lokaciji – presudite sami da li je vredno.

Da li ste posetili Edisan?

Edisan Pastry Shop utisci i saveti & OOTD