Belgrade, cafe, Christmas, clothes, Fashion, ootd, outfit, Srpski

OOTD Glamurozni novogodisnji outfit

Poslednji post u 2017toj na mom blogu će biti Ideja za novogodisnji outfit.

Osim toga, naravno da mi je trebao još jedan izgovor za slikanje na Trgu otvorenog srca! Zato sam se zaputila tamo sa drugaricom sa Instagrama Teom, da se isfotkamo i sednemo na toplu čokoladu. Ja sam inče taj dan imala zakazanu i nadogradnju, tako da bukvalno ne znam gde ću pre ovih dana, ali želela sam ovaj post da objavim za Novu godinu.

Glamurozni novogodisnji outfit

Kada pomislite na praznike naravno, pre svega pomislite na šljokice! Zato sam se ja kao što vidite trudila što više da ih uvrstim u outfit!

Glamurozni novogodisnji outfit

Suknju ste mogli da vidite letos u mom Sirena postu, koji je moram da priznam bio jedan od najuspešnijih ove godine. Suknju sam dobila od Zafula, a ono što je ironično je da je meni ta suknja nekako smo za dve prilike u godini – leto, kada izigravate sirenu, i praznike, kada izigravate novogodišnju jelku. xD Šalu na stranu, zeleni gliter me baš podseća na praznike, iako zeleno inače nije moja boja.

Uz suknju naravno da mi je trebao i gliter na majici. Ovaj top sam kupila pre 100 godina u Zari, i zaboravila sam da ga imam. I da, to je Betmen (ne, nisam fan, samo mi se svidela majičica). Nažalost, kako sam ga našla, taj dan se isti isflekao kod frizera od farbe, ali preživeću.

Uz sve to su neizostavne moje čizmice iz Primarka, koje sam platila samo 10 evra, ali poslužiće za praznike! I da, ne bojte se da mešate srebrno i zlatno!

Naš shooting smo završile naravno na kroasanu i beloj toploj čokoladi u Edisanu, zato što smo se hvala Bogu smrzle, a to je jedini lokal baš na Trgu.

Šta ja mislim o tom mestu saznaćete u posebnom postu,  do tada Srećna Nova 2018ta!

Šta vi oblačite večeras?

 

You may also like...

2 Comments

  1. Drammma says:

    Divan post draga, obozavam sljokice:))
    Suknjica je san snoova:))😍😍😍❤️

  2. Jako lep outfit draga! Sljokice obozavam, a zaista u ovoj praznicnoj sezoni cini mi se da bih ih mogla nositi po ceo dan 🙂
    Srecna Nova, ljubim te

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *