alternative, alternative fashion, Fashion, ootd, outfit, scene, Srpski

Kako da: Glam Rock odeca

Koliko god je ja volela, Glam Rock odeca ne čini veliki deo moje garderobe, iz prostog razloga što je nije lako naći ni iskombinovati.

Glam Rock odeca
SONY DSC

Outfit:

Metalik pantalone> klik

Majica benda> klik

Cipele: Dr. Martens

Ako biste me pitali koji je moj lični stil, verovatno bih rekla glam rock – što znači različite stvari za različite ljude. Za nekog totalna ekstravagancija tipa David Bowie, za nekog glam metal, a za nekoga basic crni outfit sa šljokicama i glamuroznim detaljima. Za mene, ovo su ključni detalji glam rock stila.

Glam Rock odeca

-metalik pantalone – u mom slučaju odlučila sam se za ove helanke koje imaju kroj pantalona zvoncara. Totalno su disko i podsećaju me na klasični glam rock 70tih. Takodje mislim da mnogo bolje stoje od običnih helanki. Samo vodite računa – ove pantalone se jako šire od kolena i baš su dugačke – ovo je prvi put posle ne znam koliko godina da sam morala da nosim pantalone na skraćivanje!

-metalik sako ili jakna – ako imate MALO manje hrabrosti, dovoljno je da dodate šljokičavu jaknu da vaš outfit dobije instant glamuroznu notu

SONY DSC

-majica benda – to je ono što dodaje rock u glam rock (inače bi bio disko). Imamo sreće da su sada vrlo u trendu razni topovi inspirisani postojećim i nepostojećim bendovima. Bonus poeni ako je top na pertlanje (opet 70te vesele) i pritom prelepo stoje!

+plan B – ako je sve ovo malo previše za vas obucite crni skinny jeans ili suknju sa majicom benda, i dodajte samo jedan svetlucavi detalj, makar i crni. Na primer: maramu, cipele, tašnu…

SONY DSC

Nadam se da vam je ovaj tekst pomogao i da ćete primeniti bar neki od mojih saveta, jer praznici su pravo vreme da sijate i šljaštite!

SONY DSC

Šljašt-šljašt.

Lady Nancy

SONY DSC

 

 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *