Koliko god je ja volela, Glam Rock odeca ne čini veliki deo moje garderobe, iz prostog razloga što je nije lako naći ni iskombinovati.

Glam Rock odeca

SONY DSC

Outfit:

Metalik pantalone> klik

Majica benda> klik

Cipele: Dr. Martens

Ako biste me pitali koji je moj lični stil, verovatno bih rekla glam rock – što znači različite stvari za različite ljude. Za nekog totalna ekstravagancija tipa David Bowie, za nekog glam metal, a za nekoga basic crni outfit sa šljokicama i glamuroznim detaljima. Za mene, ovo su ključni detalji glam rock stila.

Glam Rock odeca

-metalik pantalone – u mom slučaju odlučila sam se za ove helanke koje imaju kroj pantalona zvoncara. Totalno su disko i podsećaju me na klasični glam rock 70tih. Takodje mislim da mnogo bolje stoje od običnih helanki. Samo vodite računa – ove pantalone se jako šire od kolena i baš su dugačke – ovo je prvi put posle ne znam koliko godina da sam morala da nosim pantalone na skraćivanje!

-metalik sako ili jakna – ako imate MALO manje hrabrosti, dovoljno je da dodate šljokičavu jaknu da vaš outfit dobije instant glamuroznu notu

SONY DSC

-majica benda – to je ono što dodaje rock u glam rock (inače bi bio disko). Imamo sreće da su sada vrlo u trendu razni topovi inspirisani postojećim i nepostojećim bendovima. Bonus poeni ako je top na pertlanje (opet 70te vesele) i pritom prelepo stoje!

+plan B – ako je sve ovo malo previše za vas obucite crni skinny jeans ili suknju sa majicom benda, i dodajte samo jedan svetlucavi detalj, makar i crni. Na primer: maramu, cipele, tašnu…

SONY DSC

Nadam se da vam je ovaj tekst pomogao i da ćete primeniti bar neki od mojih saveta, jer praznici su pravo vreme da sijate i šljaštite!

SONY DSC

Šljašt-šljašt.

Lady Nancy

SONY DSC

 

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC