food, Lifestyle, personal, Photography, Srpski

Throwback: Devojacko vece – Restoran Toro i Bitef Klub

U maju ove godine moja sestra se udala, a izabrale smo za devojacko vece restoran Toro i Bitef klub.

hrana Restoran Toro

Znam da sam inace vrlo azurna, ali kad su me pitali kada će biti slike sa svadbe ja sam svima realno rekla u oktobru kad zavrsim faks. 🙂 Ja ispunjavam moja obecanja, makar i pola godine kasnije, a i ima previse lepih slika da bi mi samo stajale tu u kompjuteru, i previše je bitan dogadjaj da ga ne bih zabeležila ovde. Tako da sledećih par četvrtaka ću postovati stvari koje do sada nisam stigla.

Restoran Toro

Razmišljala sam da li da slike sa svadbe i devojačke večeri stavim u jedan post, ali ipak bi to bilo previše slika za obradjivanje odjednom.

vino Restoran Toro

Dakle, devojacko vece smo organizovale u tajnosti ja i nekoliko Marijinih najboljih drugarica na fejsbuku (mada nije bilo baš potpuno u tajnosti jer smo morale Mariji da kažemo gde da se pojavi jelte, a i ona je naravno i sama planirala nešto da organizuje, pa da nam se ne podudaraju planovi).

Devojacko vece

Nismo želele tijare, lente, andjeoska krila i ta neka čuda (ok, ja sam želela), ali sam ipak mojoj mladi morala da kupim diskretnu tijaru, jer mora da se zna ko je bride to be!

Takodje smo organizovale da svaka od nas napiše anegdotu, sećanje ili bračni savet da je raznežimo. 😀

tegla crna cipka

Devojacko vece Restoran Toro

Naše veče je počelo ou svima omiljenom Toru. Ja sam već pisala o ovom restoranu na mom blogu.

Kao i svaki put, na meniju je bilo “mešano meso”, od svega po malo, od morskih plodova do takosa. Pošto ja to uglavnom smatram sve predjelom, rešila sam da uzmem nešto konkretno – burger koji vam toplo preporučujem ako hoćete da se najedete.

burger Restoran Toro

Piće u Toru funkcioniše po principu – konobare, smućkaj mi nešto slatko, ili kako već po želji, tako da im ne znam definitivno imena. U svakom slučaju znam da se nećete razočarati.

koktel Restoran Toro

Jedino što se meni nije svidelo to je što je bila subota veče i ljudi su maltene sedeli jedni drugima na glavi, tako da ne iznenadjuje da im nije radio wi-fi.

dezert Restoran Toro

 

Provod – Bitef klub

Zatim smo otišle u Bitef klub – koji nije tamo gde biste ga očekivali na Dorćolu već negde dalje. Ja malo imam otpor prema živoj muzici, ali ovo je bila prava klupska svirka, devojke su stvarno odlično pevale aktuelne house hitove.

mlada tijara

Tako da – šampanjac i “djuske” muzika i ja sam zadovoljna! Bonus poeni za pevačice koje su imale roze kosu!

bitef klub pice

Da li vi imate iskustva sa devojačkim večerima? Gde ste bile i kako ste se provele?

Devojacko vece - bitef klub

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *