food, Lifestyle, personal, Photography, Srpski

Throwback: Devojacko vece – Restoran Toro i Bitef Klub

U maju ove godine moja sestra se udala, a izabrale smo za devojacko vece restoran Toro i Bitef klub.

hrana Restoran Toro

Znam da sam inace vrlo azurna, ali kad su me pitali kada ─çe biti slike sa svadbe ja sam svima realno rekla u oktobru kad zavrsim faks. ­čÖé Ja ispunjavam moja obecanja, makar i pola godine kasnije, a i ima previse lepih slika da bi mi samo stajale tu u kompjuteru, i previ┼íe je bitan dogadjaj da ga ne bih zabele┼żila ovde. Tako da slede─çih par ─Źetvrtaka ─çu postovati stvari koje do sada nisam stigla.

Restoran Toro

Razmi┼íljala sam da li da slike sa svadbe i devoja─Źke ve─Źeri stavim u jedan post, ali ipak bi to bilo previ┼íe slika za obradjivanje odjednom.

vino Restoran Toro

Dakle, devojacko vece smo organizovale u tajnosti ja i nekoliko Marijinih najboljih drugarica na fejsbuku (mada nije bilo ba┼í potpuno u tajnosti jer smo morale Mariji da ka┼żemo gde da se pojavi jelte, a i ona je naravno i sama planirala ne┼íto da organizuje, pa da nam se ne podudaraju planovi).

Devojacko vece

Nismo ┼żelele tijare, lente, andjeoska krila i ta neka ─Źuda (ok, ja sam ┼żelela), ali sam ipak mojoj mladi morala da kupim diskretnu tijaru, jer mora da se zna ko je bride to be!

Takodje smo organizovale da svaka od nas napi┼íe anegdotu, se─çanje ili bra─Źni savet da je razne┼żimo. ­čśÇ

tegla crna cipka

Devojacko vece Restoran Toro

Na┼íe ve─Źe je po─Źelo ou svima omiljenom Toru. Ja sam ve─ç pisala o ovom restoranu na mom blogu.

Kao i svaki put, na meniju je bilo “me┼íano meso”, od svega po malo, od morskih plodova do takosa. Po┼íto ja to uglavnom smatram sve predjelom, re┼íila sam da uzmem ne┼íto konkretno – burger koji vam toplo preporu─Źujem ako ho─çete da se najedete.

burger Restoran Toro

Pi─çe u Toru funkcioni┼íe po principu – konobare, smu─çkaj mi ne┼íto slatko, ili kako ve─ç po ┼żelji, tako da im ne znam definitivno imena. U svakom slu─Źaju znam da se ne─çete razo─Źarati.

koktel Restoran Toro

Jedino ┼íto se meni nije svidelo to je ┼íto je bila subota ve─Źe i ljudi su maltene sedeli jedni drugima na glavi, tako da ne iznenadjuje da im nije radio wi-fi.

dezert Restoran Toro

 

Provod –┬áBitef klub

Zatim smo oti┼íle u Bitef klub – koji nije tamo gde biste ga o─Źekivali na Dor─çolu ve─ç negde dalje. Ja malo imam otpor prema ┼żivoj muzici, ali ovo je bila prava klupska svirka, devojke su stvarno odli─Źno pevale aktuelne house hitove.

mlada tijara

Tako da – ┼íampanjac i “djuske” muzika i ja sam zadovoljna! Bonus poeni za peva─Źice koje su imale roze kosu!

bitef klub pice

Da li vi imate iskustva sa devoja─Źkim ve─Źerima? Gde ste bile i kako ste se provele?

Devojacko vece - bitef klub

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *